Beste bezoekers van Mediabreak,

In juni 2013 zijn we begonnen met het oprichten van ons netwerk. De websites Xboxbreak, Playstationbreak en Nintendobreak gingen online en sindsdien werken we dagelijks aan de sites. Jacko, Rutger, Jur, Ralph en nog een aantal redacteuren werkten dagelijks aan content voor de websites. Van een simpele kleine website naar contacten in de game industrie tot aan een Gamescom perstrip toe, werden we alsmaar groter en groter. De redactie heeft veel plezier gehad met het werk dat ze aan de Mediabreak sites hebben verricht.

Sinds afgelopen zomer kwam ik de redactie versterken, zo zorgde ik doordeweeks voor nieuwsberichten en heb ik tijdens de week van de Gamescom tientallen nieuwsberichten geschreven om onze trouwe bezoekers op de hoogte te houden van het laatste nieuws uit de game industrie.

Echter is er een moment aangebroken dat de redactie afbrak, steeds meer redacteuren hadden te weinig tijd om naast hun dagelijkse werkzaamheden ook nog eens voor Mediabreak te schrijven. Hierdoor zijn we op een punt beland dat zelfs de top-redacteuren Jacko en Rutger gingen stoppen met Mediabreak. Dit nieuws kwam twee weken geleden vanuit het niets vallen en heeft mij ook even gechoqueerd. Ik vond het erg leuk om voor Mediabreak te schrijven en ik wilde graag in de toekomst reviews en artikelen schrijven, naar verscheidene gamebeurzen- en evenementen gaan, video-content maken en nog veel meer.

In eerste instantie wilde ik de sites in zijn huidige vorm, in mijn eentje doorzetten. Echter kost dat mij ontzettend veel tijd, tijd die ik gewoonweg niet heb, tijd die ik aan mijn opleiding Journalistiek moet besteden. Daarom ben ik in overleg met de andere redacteuren, op een besluit gekomen dat ik (Feres) de websites overneem. Per maandag 20 oktober 2014 ben ik de eigenaar van Mediabreak. Alle content van Playstation- en Nintendobreak.nl wordt overgezet naar Xboxbreak, vervolgens wordt de domeinnaam Xboxbreak veranderd in een nieuwe naam. We gaan er voor zorgen dat bezoekers die Xbox-, Playstation- en Nintendobreak.nl in typen, automatisch terechtkomen op de nieuwe site.

Samen met één nieuwe redacteur maken we nieuwe content voor de site. Naast het dagelijks nieuws komen we binnenkort ook met video-content. Vanuit onze studio nemen we videoreviews, videopreviews, unboxings en nog veel meer op. Dit bevindt zich nog in een ontwikkelingsfase en naar verwachting komen we vanaf volgende maand met onze eerste video items.

Dit is nog niet alles, want we hebben nog veel grotere plannen, maar daarover later meer. We hopen jullie terug te zien op onze nieuwe site en we houden jullie binnenkort weer op de hoogte over de ontwikkelingen binnen GP. Jawel, dat is de afkorting van onze nieuwe naam. 🙂

GP afkorting logo

Met vriendelijke groet,

Redacteur Feres