Watch Dogs zal op 27 mei in de winkels liggen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Wanneer we de Wii U-versie van de game mogen verwachten, is helaas nog niet bekend. Om de pijn te verzachten, heeft Ubisoft in een interview met Polygon verteld waarom de release meerdere keren uitgesteld is.

Volgens senior producer Dominic Guay wordt er nog steeds aan de Wii U-versie gewerkt en is een release in 2014 nog steeds mogelijk. Het probleem zit hem echter in het feit dat de Wii U-versie als enige niet door het team in Montreal gemaakt wordt, maar door de Ubisoft-studio in Boekarest. De uitgever heeft de studio extra tijd gegeven om de studio de mogelijkheden van het Game Pad te laten ontdekken, zodat deze optimaal gebruikt kan worden in de uiteindelijke Wii U-versie.

Om de andere platformen niet te laten wachten terwijl de game al af zou zijn, is besloten om die versies in mei uit te geven. De reden voor de uitbesteding aan Ubisoft Romania was de technische specialisatie van het team, die nodig is om de game goed te laten draaien op de Wii U. Hopelijk kunnen deze beloftes bij de uiteindelijke release waargemaakt worden.