Het is een tragische geschiedenis; de jonge studio Dontnod bracht in 2013 de game Remember Me uit, een nieuwe IP met een hoop toffe ideeën. Helaas werd het het spel geen groot kassasucces en het grootste deel van de gamers was Remember Me, ironisch genoeg, binnen no time alweer vergeten.

Voor een jonge ontwikkelaar kan dit fataal zijn en zo bleek ook toen verschillende Franse media berichtten dat de studio faillissement aangevraagd heeft. Bepaalde bronnen beweren zelfs dat het al onder curatele gesteld is. Hiermee leek het doek gevallen voor Dontnod, maar toen kwam de CEO Oskar Guilbert met een verrassende opmerking.

Guilbert beweert dat de studio nog helemaal niet failliet is, maar dat er een reorganisatie plaatsvindt om een juiste bezetting voor een nog onbekend nieuw project te realiseren. Voor het releasen hiervan zou hij in gesprek zijn met een grote uitgever. Guilbert zegt nog dat Remember Me het heel goed deed toen de game via PlayStation Plus gratis te downloaden was, maar verder wil hij geen details geven. Al met al een zeer vreemde situatie dus. We houden je op de hoogte!