Er staat weer een nieuwe poll op XboxBreak.nl! Maar voordat je daarop gaat stemmen, blikken we terug op de uitslag van de vorige poll.

De vraag luidde Wat vind jij van Kinect bij de Xbox One? en er zijn in totaal 136 stemmen uitgebracht. De resultaten verrasten ons!

  • Maar liefst 51% van de stemmers vind Kinect een goede toevoeging voor de Xbox One, onder andere door de voice commands en bewegingsgames. Dit verraste ons enorm, aangezien de meeste geluiden over Kinect op het internet juist niet zo positief zijn.
  • 30% van de ondervraagden vond het jammer dat het cameraatje verplicht bij de console zit. Dit voert de prijs van de console namelijk op, terwijl sommige mensen er niet eens gebruik van maken. Dan is het zonde dat je “voor niets” betaalt.
  • 13% van de stemmers heeft geen goed woord over voor Kinect en heeft een hekel aan het apparaatje.
  • Ten slotte zag 6% van de stemmers het als een leuke toevoeging voor jongere gamers zoals broertjes en zusjes, maar niet voor zichzelf.

Dan nu over naar de nieuwe poll. Stemmen kan hieronder of rechtsboven op de pagina. We zijn erg benieuwd wat jullie ervan denken! Staat jouw antwoord niet tussen de opties? Laat dan van je horen in de reacties! Bekijk ook de nieuwe polls op PlayStationBreak en NintendoBreak.

[poll id=”3″]