De Xbox One is nog niet officieel in de Nederlandse winkels te koop, en dat is natuurlijk doodzonde. Mede doordat de Xbox One nog lang op zich laat wachten hebben veel gamers de keuze gemaakt om een bezoekje te brengen aan onze Oosterburen en de console daar aan te schaffen, maar ook daar is het aanbod schaars en dus kan het nog wel een tijdje duren voordat je daar de langverwachte Xbox One in huis hebt.

Als nieuwe Xbox-fansite zijn wij erg benieuwd naar jouw persoonlijke situatie en mening en horen dan ook graag of jij de Xbox One al in huis hebt. Of misschien heb je ‘m al wel besteld, maar sta je nog op de wachtlijst … Of misschien ga je hem wel helemaal niet kopen en ga je liever voor een PlayStation 4.

Hoe het ook zij: wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening en hebben daarom ook een poll gestart. Deze vind je aan de rechterbovenkant van de website. Je hoeft je niet te registreren; het enige wat je hoeft te doen is jouw optie aanvinken en deze op te slaan.

Natuurlijk kun je ook reageren op dit bericht om je keuze te voorzien van een reactie. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!