Microsoft heeft bekendgemaakt welke vier games we in augustus gratis kunnen downloaden op Xbox 360 en Xbox One met het Games with Gold programma voor Xbox Live Gold bezitters.

Op de Xbox 360 is Motocross Madness vanaf 1 tot en met 15 augustus gratis te downloaden. Dit wordt op 16 augustus opgevolgd door Dishonored, die game zal vanaf 16 augustus tot en met 31 augustus gratis beschikbaar worden gesteld. Xbox One bezitters kunnen van 1 tot en met 31 augustus zowel Crimson Dragon als Strike Suit Zero in de wacht slepen.

Let wel op dat je de gratis Xbox One games alleen kunt spelen als je over een Xbox Live Gold abonnement beschikt. Voor de Xbox 360 spellen is dat niet het geval, die kun je altijd blijven spelen.

Tip oor Xbox 360 bezitters die binnenkort een Xbox One aanschaffen: Als je momenteel over een Xbox Live Gold abonnement beschikt kun je via xbox.com alsnog de gratis Xbox One games aanschaffen. Vergeet alleen niet eerst de website op US of UK te zetten. Zodra je een Xbox One in huis heb worden jouw gratis games op jouw console gedownload.