De exclusieve PlayStation content van Metal Gear Solid: Ground Zeroes is officieel uit de doeken gedaan. Dit heeft bedenker Hideo Kojima bevestigd.

Het gaat hier om een extra missie genaamd Déjà Vu . In de missie kunnen spelers aan de slag met een blokkerige versie van Solid Snake zoals we die in de eerste Metal Gear Solid zagen. Tot nu toe is er weinig info over de extra behalve dat het Ground Zeroes in een PSX zou maken als het op de graphics aankomt, hoe dit in zijn werk gaat weten we nog niet. Wel hebben we een trailer te zien gekregen waar beelden van de missie zelf en Ground Zeroes inzitten. Ook zijn we te weten gekomen dat spelers hun saves van Ground Zeroes mee kunnen nemen naar Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Wanneer spelers dit doen krijgen zij gratis beloningen. Wat voor beloningen dat zijn is nog niet bekend gemaakt.

Bedenker Hideo Kojima benadrukt verder nog eens dat Ground Zeroes  puur een tutorial is voor het veel grotere The Phantom Pain. Er is daarom maar één locatie, de legerbasis die we hebben gezien in de trailers, en je bent flink beperkt in je mogelijkheden. Bedenk hierbij dat je geen manschappen kunt rekruteren of een eigen legerbasis bouwen, wat uiteindelijk in The Phantom Pain wel moet kunnen. Verdere info volgt nog.