Het eerste deel van de Starstorm-DLC voor Awesomenauts zal op 12 december worden uitgebracht. Dit via Kickstarter gefinancierde uitbreidingspakket wordt in fases beschikbaar gemaakt, zodat de speler de nieuwe toevoegingen direct kan spelen zodra ze klaar zijn, zonder op het totaalpakket te hoeven wachten.

Het eerste deel van de DLC geeft de speler toegang tot een nieuw personage genaamd Ted McPain, alsmede de mogelijkheid om de gamemode Deathmatch te spelen. Voor volgende fases van de Starstorm-uitbreiding staan er nog vier nieuwe karakters, een nieuwe map, custom game modes, spectator-mode, meer customisation-opties en de mogelijkheid tot replays bekijken op de planning. Deze toevoegingen zullen in fases uitkomen en eind 2014 zal de laatste fase afgerond zijn.

Awesomenauts is een 2D battle arena game waarbij twee teams van drie spelers het tegen elkaar opnemen. Het spel is gemaakt door de Nederlandse studio Ronimo Games en is beschikbaar op Xbox360, PlayStation 3 en PC, en komt binnenkort ook naar de PlayStation 4.